Välkommen till 3V Parasportförening!

3V Parasport är en parasportförening som arbetar för att aktivera funktionshindrade barn och ungdomar samt vuxna i Göteborg med omnejd. Som medlem i 3V kan du vara med  i alla våra aktiviteter. 3V står för Vi Vill Vidare. 

ALLA KAN IDROTTA!

Vi är även med på Göteborg Open som arrangör.  Läs mer på deras hemsida –>>

Vi förväntas starta säsongen 2024-2025 som vanligt, se respektive idrott för tider och information. Framerunning startar den 25 augusti och onsdagsträningen (Boccia, Framefotboll och El-innebandy) startar den 28 augusti och Luftgevärsskyttet startar den 2 september.

Nyheter 3V Parasport

Gå till denna sida för att läsa mera nyheter om 3V Parasport.
Läs mer på egna nyhetssidan –>>

Avlslutning av terminen 2023/2024 den 9 juni

Årsmöte 3V  2024

Vi kommer att ha årsmöte den 19 mars 2024 kl 18.00-20.00 på Lillatorpsgatan 10, 
FUB-huset 2 vån (samma som förra året)

Läs Kallelse till årsmötet –>>

Resultat 3V-cupen 2023 (14-15 oktober)
Nu kan du läsa om resultaten från 3V-cupen, klicka här –>>

Idrottshälsningar
3 V Parasport styrelse

Boccia

Boccia är en av de idrotter som har flest utövare inom handikappidrotten. Spelet kan utövas av alla oavsett ålder eller funktionshinder. Boccia spelas med läderbollar inomhus men kan även spelas utomhus på gräs med hårdare bollar.
Läs mer –>>

Elinnebandy

Elinnebandy är en utmärkt sport för dig som använder permobil som hjälpmedel. De specialbyggda stolarna har ett klubblad längst fram vid fötterna och genom joysticken passar och dribblar man. Varje lag består av 3 spelare och 2 st avbytare.

Läs mer –>>

Luftgevärsskytte

Detta är något för dig som gillar att testa på luftgevär. Vi har numera gått in i Göteborgs Skyttegille och är en del av deras verksamhet, Vi täffas på J A Wettergrens gata 4 (Högsbo) kl 18.00. Där finns det 10 stycken skjutbanor.

Läs mer –>>

Framerunning

Detta är en sport och träning för dig som gillar fart. Om du kan sparka eller röra på dina ben kan detta vara något för dig. Den passar nästan alla funktionsnedsatta barn och vuxna, men du får gärna vara från 5-6 år gammal och uppåt och som har lite rörlighet i benen.

Läs mer –>>

Framefotboll

Fotboll är för alla. Framefotboll är för dig som ibland använder bakåtvänd rollator, så kallad Frame, för att ta dig fram. Ett helt nytt sätt att spela världens populäraste sport.

Läs mer ->>

Vecka av mar 13th

 • Måndagsträning, Skytte

  Kategori: Träning Måndagsträning, Skytte


  11 mars, 2024

 • Onsdagsträning

  Kategori: Träning Onsdagsträning


  13 mars, 2024

 • Söndagsträning

  Kategori: Träning Söndagsträning


  17 mars, 2024